Østfold Inkasso AS fusjonerer med Kravia

– Vi ønsker at våre kunder her i Østfold skal ha markedets mest brukervennlige systemer. Bare de seneste månedene er det kommet flere muligheter i finansbransjen, og Kravia er best i landet. Derfor slår vi oss nå sammen med dem, sier Cathrine Bruu Brynildsen i Østfold Inkasso AS.

Det nye selskapet vil hete Kravia, der Kravia formelt er den overtakende part.

– Sammenslåingen er gode nyheter for bedrifter i Østfold! Det gode teamet vi har blir med videre, og regnskapsførere og bedrifter som samarbeider med oss vil få tilgang til enda bedre systemer, sier Cathrine Bruu Brynildsen.

Skal satse i flere land
Kravia er på mange måter et teknologiselskap som har spesialisert seg på inkasso. Selskapet vokser hurtig, og har nå kontorer flere steder i Norge. Det er planlagt ekspansjon til flere land i Norden. Hovedkontoret er i Bergen.

– Finansbransjen er nesten helt digitalisert. Først kom de rene nettbankene, så ble regnskapssystemene bedre. Vi jobber med å revolusjonere innfordringsbransjen, som har ligget litt etter, sier Svein Ove Kvalsund, administrerende direktør i Kravia.

Med Kravias teknologi kan regnskapsførere og bedrifter nå med ett enkelt klikk fra sitt regnskapsprogram sende purring og følge opp kunder som ikke har betalt. 

– Skal være hyggelige
Inkassoselskaper hjelper bedrifter som har solgt varer og tjenester, men som ikke har fått betalingen som avtalt.

– Innfordring er en viktig tjeneste for de aller fleste bedrifter. Vår filosofi er at vi skal gjøre det enkelt å purre og enkelt å få betalt, samtidig som man oppfører seg hyggelig og ordentlig mot dem som har glemt å betale eller skylder penger av andre årsaker, sier Kvalsund.

– Vi er et moderne inkassoselskap, der vi gjør jobben enklere for kundene og der våre henvendelser er god kundebehandling. Vi gleder oss til å jobbe sammen med Cathrine og de andre dyktige medarbeiderne i Østfold Inkasso AS. De har en sterk posisjon i lokalmarkedet og gode kunderelasjoner. Sammen skal vi levere enda bedre tjenester i Østfold, avslutter Svein Ove Kvalsund.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.